Hoodies New Swan Ireng BTS

** Ora KANGGO ING KISAH LAIN **

Jinis: 50% katun / 50% polyester-preshrunk, Percetakan rong sisi

  • 26.46 Oz. 50% katun / 50% poliester-preshrunk, kanggo kenyamanan sing adhem.
  • Benang jet udara, rumangsa alus kanggo nulis ngganggu.
  • Hega tugas logam pos YKK, kanthong kanthong keren.
  • Jahitan dobel kanggo kekuatan lan daya tahan.
  • Ukuran: XS, S, M, L, XL. Hitungake ukuran saka diagram pangukuran ing ngisor iki.
  • Wisuh mesin: kadhemen (maksimal 30 ℃ utawa 86 ℉); Non-klorin; Wesi ing kurang panas; Aja nggawe serem.
  • FREE Shipping Worldwide!

Ukuran Chart:

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items