Topeng Mancing Ireng Swan Ireng BTS

Topeng Mancing Ireng Swan Ireng BTS

Jinis: Kain Bahan Mesra Kulit, 100% poliester, Lembut lan Kasar

  • 6.00 Oz. Digawe saka 100% materi poliester.
  • Bahan sing ora kepenak ora bakal ngusapake rai, nyedhiyakake lemes.
  • Sampurna kanggo nggunakake saben dina utawa kegiatan ruangan, modis lan angel diudani.
  • Nglindhungi saka bledug, serbuk sari, kuman, kadhemen, smog, ekzos kendharaan lan udhara wedhi.
  • Earloop elastis. Tutupake rai saka irung menyang dagu.
  • Wenehi pas sing aman lan kepenak kanggo umume wong.
  • Ayo nganggo topeng cangkeme.
  • FREE Shipping Worldwide!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items