Sepatu Kulit Anyar Tentara

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **

Jinis: Kanon Nylon, outsole GUM RB Translucent, Sikil Bunder, kanggo Wanita             

  • 32.06 Oz. Dirancang kanggo wanita fashion, gaya lan pribadi.
  • Nduwur kanvas nilon ndhuwur nyedhiyakake nyaman lan ketahanan.
  • Lembut alus kanthi lapisan kanvas, insole busa sing narik ati 4 mm.
  • Outsole GUM RB outsole, resistensi slip sing apik lan abrasion.
  • Penutupan renda, driji sikil lan aluminium mripat kanggo tampilan busana ..
  • FREE Pengiriman Sedunia !!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items