Boots Musim BTS

** Ora Rampung ing Stor **

    Sepatu Musim Dingin Pria & Wanita

    Koleksi: Micro Fabric PU, Kain Oxford, Sikil Bunder, kanggo

    Wektu Produksi: 15 - 60 dina

    • 32.59 oz. Dirancang kanggo pria lan wanita busana, apik gayane lan pribadi.
    • Tali driji sikil lan tungkak Mikro, kain ing ndhuwur oxford, sintetik.
    • Sikil bunder, rincian jahitan, batang renda kanthi tlapukan aluminium.
    • Lembut alus kanthi lapisan bolong lan busa, insole busa sing narik ati 4 mm pink kanggo wanita lan coklat kanggo pria.
    • Outsole GUM RB outsole, resistensi slip sing apik lan abrasion.
    • FREE Pengiriman Sedunia Saiki!

    Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

    Njaluk ing Google Play

    Related Items