Celengan Bunga Bangtan BTS Bangtan

** Ora Rampung ing Stor **

    • 26.28 Oz. 50% katun / 50% poliester-preshrunk, kanggo kenyamanan sing adhem.
    • Ganda kalung tanpa garis lancar 2cm - bakal tetep wujud.
    • Ketuk lan pundhak sing kepepet kanggo kenyamanan lan gaya.
    • Lengan lengan lan ngisor didandani pindho kanggo kekuatan lan daya tahan.
    • Separuh-giliran kanggo ngrampungake kanthi rapi.
    • FREE Pengiriman Sedunia Saiki!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items