Tas ransel Swan BTS V Ireng

Tas ransel Swan BTS V Ireng

Backpack Travel (Kapasitas Gedhe)
Jinis: nilon anti banyu anti banyu, 12.2 "(L) x 6.3" (W) x 18.5 "(H)

  • 17.99 Oz. Digawe saka nilon anti banyu anti banyu 1200D, tahan lama lan modis.
  • Salah sawijining kompartemen utama lan rong kompartemen ngarep cilik.
  • Panel mburi sing dipasang nganggo tali pundhak sing bisa diatur kanggo kenyamanan lan stabilitas.
  • Penutupan Zipper gampang mbukak lan nutup, ukuran kira-kira 12.2 "(L) x 6.3" (W) x 18.5 "(H).
  • FREE Pengiriman Sedunia!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items