Rancang loket Perak kanthi Hati

Rancang sampeyan duwe KPOP Kalung !! Kita bakal Dadekna & Kapal kanggo sampeyan ...

Poto njupuk wayahe sing ora ana ing salawas-lawase lan Kalung Photo Ukir Silver Heart Bentuk Kita bisa nyandhang foto saben dina. Pribadhi pesona jantung kanthi foto ukiran memori sing paling disenengi. Sampeyan uga bisa nganggit tembung apa wae sing pengin diungkapake ing mburi loket.

Pendant jantung kanthi ukiran foto kita dilengkapi rantai tali pinggang perak 18-20 inci. Kalung Foto Irak Ukir kanthi hadiah sampurna kanthi sentimen.

 

Kabar sing umum

  •  Duwe sumunar sing luar biasa sing bakal sampeyan tresnani saben-saben sampeyan ndeleng.
  • Pesona yaiku 3 / 4in (20mm), kanthi rantai curb 18in (48cm) lan sambungan 2in (5cm).
  • Mesthi wae kabeh perhiasan iku nikel lan ora gratis lan ora menehi reaksi alergi.
  • Kanggo versi perak sterling, pesona & rantai yaiku perak 925 sterling padhet.

Informasi Shipping

  • Sampeyan bakal nampa pesenan sawise 5-8 dina kerja.
  • Kita nawakake FREE Shipping Worldwide
  • Produk wis rampung ing EU utawa AS gumantung lokasi lan kasedhiyan sampeyan.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items